is

Altijd online.

Stefan Stout

Team leader networking

Eind 2014 is Stefan het Signet team komen versterken. Als medewerker bij een partner van Signet kreeg Stefan van ons de vraag of hij geschikte kandidaten kende voor onze vacature. Stefan reageerde hier zelf heel enthousiast op en is sindsdien onze collega in de functie van “Team leader networking”. Stefan heeft een technische achtergrond in telecommunicatie en netwerken. Na 15 jaar heeft hij deze aangevuld met kennis over projectmanagement om ervaring op te kunnen doen in het managen van grotere projecten.

Samen met zijn vriendin Marleen heeft Stefan twee dochters. Annamarie en Emily, van wie hij in zijn vrije tijd graag foto’s maakt. In de zomerzon geniet hij graag buiten, vanaf zijn loungebank met zijn tablet houdt Stefan het wereld wijde web in de gaten. 

Als we Stefan vragen wat hij het gaafste vindt wat hij mee heeft gemaakt antwoord hij meteen “de geboorte van Emily”.  Omdat de bevalling sneller ging dan gedacht was Emily al geboren voordat de verloskundige aanwezig was. Stefan en Marleen hebben dus samen Emily te wereld gebracht!
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online