is

Altijd online.

Nieuws

Gewijzigde Algemene Voorwaarden

Geachte relatie,
 

Graag informeren wij u over de wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.

In 2013 is Signet overgenomen door de IT-Ernity groep. Als logisch gevolg hiervan zal Signet de Algemene Voorwaarden van de groep gaan handhaven. Hiermee worden onze huidige voorwaarden uit 2009 geactualiseerd en aangepast aan de normen van deze tijd.
 

U kunt de Algemene Voorwaarden hier downloaden van onze website (of opvragen via info@signet.nl).
 

Deze zijn ter vervanging van de oude voorwaarden en zijn per 25 juli 2016 van toepassing op onze offertes en lopende opdrachten. Tevens zullen de aangepaste voorwaarden van toepassing zijn op doorlopende opdrachten, zonder dat daarvoor vereist is dat elke keer de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden schriftelijk wordt vastgelegd.
 

Mocht u het niet eens zijn met deze wijzigingen dan vragen wij u om vóór 24 augustus 2016 te reageren. U kunt dit doen door een e-mail naar info@signet.nl te sturen. Wanneer wij binnen deze periode niets van u vernemen gaan wij ervan uit dat u deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.
 

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 

Met vriendelijke groet,
SIGNET BV

Peter Bekkers
Directeur
TransIP neemt IT-Ernity volledig over | 10 augustus 2018 Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V.


Oplevering van een bijzonder project | 9 februari 2017 Onlangs hebben wij aan een bijzonder project in Eindhoven onze diensten mogen opleveren. De woningen 'Skeave Huze' worden door ons voorzien van internet en Televisie over IP.


Gewijzigde Algemene Voorwaarden | 25 juli 2016

 

Graag informeren wij u over de wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.Superbowl 50 LIVE in HD bij Signet IPTV | 4 februari 2016 Super Bowl 2016 is op aanstaande zondag 7 februari ook via Signet IPTV in HD te bekijken.


Waarschuwing: IP-DNS | 19 november 2015 Misleidende verkooptrucks


Waarschuwing: virusmail in omloop | 19 november 2015 Virusmails betreffende domeinregistraties in omloop


Nieuw bankrekeningnummer | 10 september 2015 Signet heeft een nieuw bankrekeningnummer


Pagina's

SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online