is

Altijd online.

Marjan Brugmans

Service delivery medewerkster

Marjan is op een wel heel bijzondere manier bij Signet terecht gekomen. In 2008 ontmoette zij Ineke tijdens een crematie en sindsdien is ze lid van het Signet team.

Samen met haar Pieter, runt ze een huishouden waar ook 3 katten aan deel nemen: Tijger, Tygo en Tessa. Dit trio is tevens de grote hobby van Marjan. Maar ze gaat ook erg graag uit eten: diner, lunch of high tea, Marjan doet het allemaal even graag. Net als filmpjes kijken of fotoboeken maken. Sportief gezien staan de prestaties even op een laag pitje, maar ter compensatie komt ze op de fiets naar het werk!

Dat Marjan in 2006 twee katten (waaronder Tygo die ook op de foto staat) in de tuin onder een struik gevonden heeft, is een van de leukste gebeurtenissen in haar leven. De katjes waren toen slechts een paar weken oud, maar sindsdien is Marjan helemaal kattengek!

Marjan heeft waarden en normen hoog in het vaandel staan. Een prettige eigenschap voor haar collega's, net zoals zij onze voorraadkasten met koffie, thee en soepjes goed in de gaten houdt en op tijd voor aanvulling zorgt.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online