is

Altijd online.

OpenStack Connect

Directe, hoge performance verbinding

Cloud Connect is de juiste keuze voor organisaties die vanaf eigen infrastructuur een directe, hoge performance verbinding willen realiseren met haar OpenStack-omgeving bij CloudVPS via OpenStack Connect.


Verbind direct met CloudVPS OpenStack
Haal de productie- en ontwikkelomgeving van uw applicatie dichterbij. Om direct met CloudVPS OpenStack te verbinden en de gebruikerservaring te verhogen is er directe connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) OpenStack cloud. U kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met CloudVPS OpenStack doordat OpenStack Connect is toevoegt aan de Cloud Connect dienst van Signet.


OpenStack Connect
Wilt u de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van uw connectie met CloudVPS OpenStack verbeteren? Kies dan voor CloudVPS OpenStack Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de OpenStack omgeving in de datacenters van CloudVPS en infrastructuur op uw locatie of colocatie omgeving . De verbinding naar uw CloudVPS OpenStack-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. OpenStack Connect verbindingen zijn daarmee betrouwbaarder, hebben een hogere doorvoersnelheid , lagere latency en betere beveiliging. Daarnaast kunt u een kostenbesparing en kwaliteit realiseren die u nooit met een traditionele VPN zult bereiken.


Build Hybrids
Bouw hybride toepassingen waarmee u in staat bent om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en cloud, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps, alsof ze lokaal staan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bandbreedte kosten .

 

Beschikbare bandbreedtes
Een verbinding voor end-point CloudVPS OpenStack is, zowel enkel als redundant uitgevoerd, beschikbaar in bandbreedtes van 100 Mbit/s, 1.000 Mbit/s en 10.000 Mbit/s.

 

Test twee weken gratis OpenStack. Vraag hier uw testcode aan.


 


SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online