is

Altijd online.

Nieuws

Oplevering van een bijzonder project

Onlangs hebben wij aan een bijzonder project in Eindhoven onze diensten mogen opleveren. De woningen 'Skeave Huze' worden door ons voorzien van internet en Televisie over IP.Stichting Trudo

Skeave Huze is een project van 12 woningen van woningbouwcorporatie Stichting Trudo en is bedoeld voor de huisvesting van anti-sociale Eindhovenaren die in woonbuurten structureel overlast veroorzaken. Een toetsingscommissie waarin ook politie en gemeente zijn vertegenwoordigd, selecteert de huurdersOpzet

De locatie is helemaal ingericht, inclusief beplanting en looppaden. Om het terrein is een sloot aangelegd en voorzien van camerabewaking. De Skaeve Huse zijn eenvoudige eenpersoonshuisjes en zijn zo op het terrein geplaatst, dat de bewoners geen zicht hebben op elkaars buitenplaatsje en dat vanuit de beheerdersunit zicht is op alle huisjes. Deze maand nemen de eerste bewoners hun intrek.


TransIP neemt IT-Ernity volledig over | 10 augustus 2018 Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V.


Oplevering van een bijzonder project | 9 februari 2017 Onlangs hebben wij aan een bijzonder project in Eindhoven onze diensten mogen opleveren. De woningen 'Skeave Huze' worden door ons voorzien van internet en Televisie over IP.


Gewijzigde Algemene Voorwaarden | 25 juli 2016

 

Graag informeren wij u over de wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.Superbowl 50 LIVE in HD bij Signet IPTV | 4 februari 2016 Super Bowl 2016 is op aanstaande zondag 7 februari ook via Signet IPTV in HD te bekijken.


Waarschuwing: virusmail in omloop | 19 november 2015 Virusmails betreffende domeinregistraties in omloop


Waarschuwing: IP-DNS | 19 november 2015 Misleidende verkooptrucks


Nieuw bankrekeningnummer | 10 september 2015 Signet heeft een nieuw bankrekeningnummer


Pagina's

SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online