is

Altijd online.

Over Signet

Signet. Altijd Online.

Het internet, het opent een wereld aan informatie. Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven willen we ieder moment van de dag online zijn. Dat is wat er verwacht wordt en dat is onze missie. Opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende zakelijke Internet Service Provider.


100% zakelijk internet & telecom
Door onze samenwerking met meer dan 30 glasvezel- en diverse DSL-netwerken halen we een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland, waar anderen op 50% blijven steken. Hiermee kunt u landelijk elke vestiging en thuiswerker aansluiten en meerdere locaties onderling koppelen.

Onze verbindingen met het internet zijn dubbel uitgevoerd op geografisch gescheiden locaties. Het netwerk wordt 24/7 pro actief beheerd zodat storingen direct worden gesignaleerd en verholpen. Daar kunt u op vertrouwen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op uw locatie? Doe dan onze unieke postcodecheck signet.nl/postcodecheck en u vindt altijd een passend aanbod.
 

Persoonlijke benadering
Persoonlijke service, met aandacht voor uw belangen, dat is waar wij naar streven. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon bij onze servicedesk, dat is wel zo prettig. Wij benaderen u zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Met kennis van zaken, no-nonsense en met een vleugje humor. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.


Het team
Signet is onderdeel van de TransIP Group, een privately owned organisatie met in totaal meer dan 200 werknemers, verspreid over 4 locaties in Nederland. Signet is dé connectiviteits-leverancier binnen een groep die tevens bestaat uit IAAS, Managed Services en de grootste Shared Hosting omgeving van de Benelux.

Wilt u meer lezen over onze diensten? Blader dan door onze website, klik hier voor onze brochure of bel ons op 085 747 00 00.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online