is

Altijd online.

Support Engineer

Ben jij de Support Engineer die wij zoeken? Voor onze supportafdeling in Son zijn we op zoek naar een flexibele, enthousiaste supportmedewerker die verantwoordelijk is voor de afhandeling van technische vragen. In deze functie ben je het visitekaartje van Signet, daarbij hoort een klantvriendelijke houding. Je bent grotendeels zelf in staat om de problemen van de klant direct per telefoon of e-mail op te lossen. Met jouw ondersteuning zorg je ervoor dat de klant een zo prettig mogelijke support ervaring heeft.

Jij bent communicatief vaardig met de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je stressbestendig, leergierig, gedreven en geduldig.

 

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Ondersteuning van het zakelijk klantenbestand in zeer eenvoudige, maar ook in zeer complexe omgevingen.
 • Functionele en technische vraagstukken van de klant beantwoorden
 • Roulatie in de on-call diensten

 

Bedrijfsprofiel
Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken. Als onderdeel van de IT-Ernity groep maken we deel uit van ruim 120 professionals. IT-Ernity is met al haar labels in staat om de volledige keten van outsourcing oplossingen te leveren en te beheren. Wij zien onze medewerkers als de kracht achter ons succes en onze groei. Persoonlijke ontwikkeling staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

 


WIJ VRAGEN

 • Ervaring met professioneel communiceren
 • Ervaring met protocollen (TCP/IP, DNS, etc.)
 • Ervaring met Linux (pre)
 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau

 

WIJ BIEDEN een compleet & actueel aanbod van arbeidsvoorwaarden.

In dat complete aanbod zit o.a:

 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele werksfeer
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een gameroom en iedere week vers fruit

 

Verder heb je de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen of verlofdagen te verkopen en je kunt kiezen om met korting diensten van de werkgever af te nemen, een vergoeding te krijgen voor je sportabonnement of een fiets aan te schaffen.

Ook vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers van groot belang. We bieden daarom mogelijkheden om opleidingen te volgen die noodzakelijk en belangrijk zijn in je functie én opleidingen in het kader van je ontwikkeling en carrièrepad.

 

Interesse/solliciteren?
Zoek je een afwisselende baan, ben jij een echte teamplayer met een intrinsieke drive om klanten en collega’s te helpen en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Stuur je cv met een gerichte motivatie naar hr@it-ernity.nl. Neem voor meer informatie contact op met Servan Veurink via (06) 11417687. Een Whatsapp bericht sturen kan natuurlijk ook!
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online