is

Altijd online.

Dirk Teurlings

Application developer

Als ondernemer was Dirk al tijden telefonie klant van Signet. En omdat hij ook nog eens een oud-studiegenoot van collega Kees is, mocht hij al snel mee karten met het Signet-team. De stap om in februari 2014 bij Signet in dienst te komen als Application developper was toen nog maar een kleinigheidje.

Racen en karten zijn zijn lust en zijn leven. Ook buiten de kartbaan gaat Dirk door met deze sport. Een deel van zijn woning in hartje Eindhoven (waar Dirk samen met zijn vriendin Paulien en hun twee katten woont) is zelfs omgebouwd tot heuse racesimulator!

Gelukkig deelt Paulien zijn liefde voor de race. Sterker nog, zij zat zelfs naast hem toen Dirk met een Suzuki Swift 120pk over de Nurburgring aan het racen was. Een van de gaafste dingen die Dirk, naar eigen zeggen, ooit heeft ondernomen. Een andere gave race-ervaring was om met een singleseater van 500 kg met 160pk over het Stowe circuit van Silverstone te racen, waar Dirk ook nog eens de snelste tijd klokte van de groep!

Dirk zijn leven is duidelijk race-getint. Het antwoord op de vraag “Wat wil je ooit nog eens doen?” ligt dan ook erg voor de hand. Dirk zou graag een keer deelnemen aan een race op hoog niveau, op een circuit zoals Spa Francochamps. Toch heeft hij nog een grote droom. En dat is om een mooi huis (ver)bouwen om daar samen met Paulien een hele mooie toekomst op te bouwen.

Tot die tijd vult hij zijn weekenden, naast het racen, met het bezoeken van mooie steden zoals Dublin, Parijs en Berlijn. Uiteraard samen met Paulien.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online