is

Altijd online.

Madelon van Herten

Service delivery medewerkster

Madelon is via het netwerk platform Linkedin in mei 2014 bij ons terecht gekomen. Ze was zoekende naar een nieuwe uitdaging toen een kennis haar de tip gaf om onze vacature Commercieel medewerker binnendienst te bekijken.

Madelon heeft tijdens haar opleiding toerisme de richting 'management in toerisme en recreatie' gevolgd. Iets héél anders dan de technische wereld waarin ze nu verkeert, maar Madelon heeft haar draai al snel gevonden hier in het internet-wereldje.

Madelon woont in hartje Eindhoven samen met haar liefde Paul, met wie ze in oktober 2009 trouwde. Ook Paul's dochter Lynn vertoeft er regelmatig. Paul is interieurontwerper en maakt prachtige houten meubels. In hun vrije tijd vinden Paul en Madelon het gezellig om er met vrienden op uit te trekken: picknicken in de bossen of naar een speeltuin met Lynn. Ook brengen ze graag tijd door met familie en brengen een groot deel van hun vrijetijd door met hun allergrootste passie de paarden.

Het aller gaafste wat Madelon ooit heeft gedaan is de parachutesprong die ze gemaakt heeft. Madelon zou heel graag weer eens willen duiken. Dat ze dit in Egypte heeft gedaan is alweer veel te lang geleden naar haar zin. En bovenaan het wensen lijstje staat het maken van een mooie droomreis door Zuid-Afrika.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online