is

Altijd online.

Martin de Vries

Support en Service-desk medewerker

Martin heeft ons leren kennen doordat Signet internet levert aan zijn vorige werkgever. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe collega in 2013 is Martin in oktober van dat jaar de functie van Support en Service-desk medewerker komen vervullen.


Martin is na een omweg van diverse opleidingen in de IT terecht gekomen. Hij heeft ,van mavo, havo en hbo, uiteindelijk in 2 jaar de opleiding elektrotechniek afgerond.


Zijn plannen voor de toekomst zijn helder: genieten van de leuke dingen in het leven. Denk aan een bbq met vrienden, mooie zeiltochten maken en dagje weg met “zijn meiden”. “Zijn meiden” bestaan uit zijn levenspartner Kim en twee kleinere meiden. Verder wordt het huishouden aangevuld door de goudvissen Blub en Blieb.


De allergrootste hobby (lees passie) van Martin is zeilen. Zijn mooiste ervaring tot nu toe is dan ook een zeiltocht van 3 weken aan boord van het prachtige zeilschip “de Clipper Stad Amsterdam”. Een reis vanuit IJmuiden naar Leixoes naar Tenerife. En dat is meteen iets wat hij nóg eens heel graag zou willen meemaken.


Zijn vrije tijd vult hij graag in met zijn meiden. Fietsend, skeelerend of andere dagtripjes met de meiden.
Martin zijn wens voor de toekomst: dat de toekomstplannen werkelijkheid mogen blijven worden...

SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online